Foundation Contestgroup 1884

SPONSORS:

De AA INSTALLATIE groep:

Als totaalinstallateur heeft het bedrijf zich in vele soorten werkzaamheden gespecialiseerd.

Enkele van de disciplines zijn; airconditioning, koudetechniek, verwarmingsinstallaties, loodgieterwerk, sanitair, luchtbehandeling en elektra.
Deze afdelingen werken in veel gevallen nauw samen maar voeren ook afzonderlijk werkzaamheden uit in zowel de regio als in de rest van Nederland.
In totaal zijn er binnen het bedrijf zo’n 50 mensen werkzaam.
AA Installatie Groep is een “STEK-erkend” koeltechnisch installateur, een erkend elektrotechnisch installateur, een gastechnisch installateur en heeft de status als leerbedrijf.

WWW.AATECH.NL

NUMATEC gereedschappenverhuur, Numansdorp

Wij verhuren alle soorten gereedschap van schaarhoogwerker, minigraver, knikhoogwerker, rups kruiwagen, compressor, mobiele compressor, sloophamer, aanhanger, auto transporter, trilplaat, grondboor, stenen knipper, bosmaaier, kamersteiger, rolsteiger en nog veel meer bezoek onze website www.numatec.nl of mail of bel ons voor andere gereedschappen.

 

 

Naast de verhuur van bovengenoemde gereedschappen verzorgt Numatec ook heiwerkzaamheden. Het specialisme is de geringe omvang van de heimachine die daardoor op veel, soms onmogelijke plaatsen kan komen. Hierdoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld heiwerkzaamheden uit te voeren voor kleinere bouwwerken in tuinen. Hierbij kan worden gedacht aan garages, schuren, uitbouw van de woning en natuurlijk heien we ook de fundering voor uw antenne/lichtmast en dergelijke.


Contact Info:

Dhr. L. Boom

Industriestraat 19
3281 LB Numansdorp
06-13550849
info@numatec.nl

 

 

 

 

Back to the Index page from Contestgroup 1884